16 de març 2020

Bon dia! Avui dilluns 16 de març és un dia diferent, ja que no ens podrem veure durant un període de temps. Per aquest motiu us faré arribar cada dia algunes propostes de lectures per poder passar estonetes agradables. Us animo a compartir i gaudir d'aquestes lectures amb tota la família.
Un petó ben gran.

 Dilluns 16 de març

 Ã€lbums il·lustrats per als petits:




" Un bon dia, set ratolins cecs es van desconcertar en adonar-se que hi havia una Cosa estranya a la vora del seu estany".
Set ratolins cecs, cada un d'un color diferent, es troben amb un estrany objecte al seu davant. Cada dia de la setmana, un dels set animalons s'acosta a la cosa desconeguda i intenta esbrinar què és en realitat. Ho acabaran descobrint?

És un àlbum il·lustrat amb el que es pot treballar moltes coses: els colors, els dies de la setmana o els números...
Estic segura que us agradarà, és molt divertit explicar-lo en veu alta.

 



"El ratolí està amagat entre la palla".

El cavall, el porc, el gat, la cabra i el gos s'estan explicant algunes de les malifetes que fan de vegades. S'ho passen d'allò més bé. Un ratolí apareix sense adonar-se de la presència del gat. De sobte, el cavall fa una dolenteria esgarrifosa i tothom deixa de riure. Què haurà passat?

Una història que ens explica els límits entre ser bo i dolent tenint en compte els nostres actes. El final és sorprenent i ens farà pensar.






Llibres per als mitjans:



"Una història al voltant d'un banc blau, uns s'enamoren, d'altres fan amistat i d'altres s'acomiaden per sempre. L'únic que roman, impertorbable, és el banc".

Parla dels cicles de la vida, d'aturar el ritme frenètic de les nostres vides i poder contemplar el que ens envolta, i ens fa entendre de que sempre podem tornar a començar.





"La història comença amb un carter espacial. En Bob, és un carter de l'espai  qui li encanta la seva rutina".

És un còmic, ple d'humor, amb il·lustracions senzilles. El protagonista no és cap heroi. Ens explica com no tenir por als canvis.











Llibres per als grans:



"El vent va udolar tota la nit, arrossegant una flaire que canviaria el món".

Eragón és un jove pagès que viu en un poble anomenat Carvahall, aquesta població està governada pel malvat Galbatorix. Sembla que res hagi de canviar fins que, per sorpresa, es troba una pedra blava enmig del bosc..."

Aquesta novel·la forma part d'una tetralogia que s'anomena "El Llegat".
El món de fantasia i el relat t'atrapen sense miraments.
És una aventura fantàstica, plena de màgia i aconsegueix despertar tota mana d'emocions.


https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGs5TdXOv_xBfkmKQ4y7XoYS8d_1HZVjZxvruOsAewVpZdnTOa9xZuIH4plcX7PDvdmg6nLWuJaLV9rQu42XlSzXFV0Osu3aQtqfAtfgIJx7buu84Z5xuUGCEZA72q-CTWyVgPgXIEtNUv/s320/matida.GIF
"Passa una cosa curiosa, amb les mares i els pares".

La Matilda és una nena extraordinària. Als dos anys ja sabia parlar i als tres ja havia après a llegir sola. El problema  és que la família Wormwood considera més important la televisió que els llibres...

Bé aquestes són les recomacions per avui!!! 

Bona lectura i fins demà!!!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada