23 de març 2020

 Dilluns 23 de març

Bon dilluns!!!
Avui ens hem aixecat i plou!! Però poc ens influeix, ja que tots estem a casa!
La cara bonica d’aquest dia és que tot quedarà ben regat .
Us deixo més recomanacions per passar l’estona , les podeu trobar a Internet i al Youtube explicades  .

COMUNITATS PETITS


El protagonista és un animal estrany que arriba a un lloc nou, carregat únicament amb una maleta, i coneix a tres animalets: un ocell, un conill i una guineu. Ells no es creuen que dins la maleta hi porti tot allò que diu que hi ha. I els animals decideixen investigar, mentre el particular personatge descansa del llarg viatge que ha fet i en què ha passat per muntanyes altes i mars profunds. 

És una bonica i poderosa història plena d’humanitat sobre els refugiats, que convida als infants a ser empàtics amb els nouvinguts, ja que es poden fer preguntes com: per què han vingut?, d’on vénen?, què han viscut?, què porten dins les seves maletes (com a metàfora dels records)?, com els podem ajudar?… Us convido a reflexionar amb ells. 


 


Tots tenim un talent que ens fa ser únics i especials. A alguns se’ns dona bé les matemàtiques i a altres la cuina. Uns som aventurers i altres prefereixen llegar. Descobreix que és el que et fa diferent als altres, ni millor ni pitjor. Quin és el teu talent ?
En aquestes pàgines es mostra, a través de descripcions de personalitats diferents, la força interior de cada nen o nena; cal aprofitar-la i treure’n partit, fer-la créixer si cal.




COMUNITAT MITJANS

  
El Senyor Llop, el Senyor Tauró, el Senyor Serp i el Senyor Piranya són males bèsties; tothom ho sap. Són espantosos i perillosos, i ... això: són mala gent. Però resulta que volen ser herois i, per demostrar-ho, decideixen fer bones obres... Preparat per llegir la història més impresentable, trencadora i guai que s’hagi escrit mai!

           

Hi havia una vegada una princesa … una princesa? No! Hi havia una vegada cent dones que van canviar el món. De Serena Williams a Malala Yousafzai, deCoco Chanel a Frida Kalo, aquest llibre narra les vides extraordinàries de cent dones valentes i, a més conté les il·lustracions de seixanta artistes d’arreu del món. Cent exemples de determinació i audàcia per a les grans somiadores. Perquè totes les nenes haurien de créixer sabent ser tot allò que vulguin ser .


COMUNITAT GRANS
 
En un vagó de tren viatgen tres nens inquiets amb la seva tieta i un viatger desconegut. La dona intenta entretenir els nens contant contes plens de virtut, però gens divertits. L’home decideix intervenir amb una història no gaire “apropiada.…
Un relat curt de Saki, autor clàssic de la literatura universal, a qui Graham Greene va definir com “el millor humorista anglès del segle XX.

 
Los cuentos clásicos más famosos como nunca nadie los había contado: Cenicienta se casa con un fabricante de mermeladas; los siete enanos y "Blanquita" (Blancanieves) se dedican al juego, los tres osos se comen a la niña de los rizos de oro y Caperucita Roja se hace un abrigo con la piel del lobo. ¡Todo en clave de humor y poesía!
Bé, esperem  que us agradin i recordeu ser feliços!! Petons i fins demà.
Celeste i Montse

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada