18 de març 2020

Dimecres 18  de març
Bon dia!! Què tal? Avui afegeixo a la llista més lectures per passar  l’estona.
Llegiu i deixeu  volar la vostre imaginació.

COMUNITAT DE PETITS
 

 
 
Aquest llibre amb les seves imatges de còmic, trobem set contes dels germans Grimm:
El rey rana
Señora Nieve
Pulgarcito
Rapuncel
Jorinde i Jorindel
Juan el afortunado
La caperucita roja
Son contes de sempre però els explica amb molt humor i amb actualitat




“A casa del vell llop afamat per sopar sempre hi ha sopa de verdures! Però una nit, truquen a la port i es tracta ni més ni menys que d’un pobre xaiet que s’ha perdut...”
 
La història està plena de valors: amistat, solidaritat, generositat i acceptació de les diferències.



COMUNITATS MITJANS
 

 
 
“Ens explica la historia de la ciutat de Vilagallina, un indret on les gallines viuen de manera acomodada en les cases dels seus cuidadors. Fins que s’acosta el concurs “La ploma daurada” per triat la gallina de l’any, però de sobte les gallines comencen a desapareixia...”
Unes il·lustracions fantàstiques amb molt de color, amb molts detalls que es troben a totes les pàgines, és una lectura molt amena
 

 
 
“Ens presenta un total de 22 receptes. Són receptes senzilles, amb ingredients que podem tenir a casa. Receptes que agraden als nens elaborats amb bases d’una cuina senzilla, divertida, sana i deliciosa.”
Així que aprofiteu aquest dies per cuinar amb els petits xefs de casa i a gaudir!!

 
COMUNITAT GRANS
 

 
 
“Arran del tancament de la Drassana Simpson, l’oncle Ernie es queda sense feina, però viat se li acut una idea per continuar guanyar-se les garrofes: convertirà casa seva en una fàbrica d’enllaunar peix . A l’Stand no li agrada la idea i decideix fugir amb una companyia de fira ambulant.. el viatge li canviarà la vida i a més a més coneixerà a l’home que neda amb piranyes ...”
Un llibre que us atraparà, contínuament et fa participar de l’aventura, fa referència a la família, a l’amistat, ple d’aventures i emocions.
 
 

“En Juls no vol llegir el llibre que li ha donat la seva mestra, però no hi té res a fer . De molt mal humor, comença a llegir...No para de queixar-se fins que la Lia , la protagonista del llibre surt del paper i li diu quatre coses...” - Els personatges estan molt ben definits, és una lectura fresca, divertida amb un ritme frenètic .

Esperem que us agradin i ajudi a passar l’estona.
Gràcies
Celeste i Montse

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada