1 de des. 2020

CICLE SUPERIOR NOVETAT DESEMBRE

 Bona tarda, avui us hem escollit una novel.la apassionant i plena de misteri.

La protagonista és una mona, personatge excepcional, que no parla, però escriu de meravella, amb una gran habilitat per a les feines manuals i una destresa innata per guanyar-se l’amistat de personatges que parlen per ella. D’ella, Sally Jones, sorgeix la primera persona que narra la història.

Sally Jones és la protagonista d'una novel·la policíaca que comença amb un assassinat del qual no es troba el cos de la víctima i pel qual és empresonat l’amic de la mona. Al llarg de l’obra, Sally buscarà proves per poder-lo alliberar, i la recerca guiarà l’obra cap a la novel·la d’aventures, multiplicant les escenes en diversos indrets del món.

El ritme, que avança a cop d’incidències que s'entrellacen, és excel·lent, així com l’enorme ventall de personatges. Hi apareix la cara més amable i més perversa de l’ésser humà. També és excel·lent la precisa documentació per bastir escenaris, tombs, personatges i detallar les vicissituds que passen.

És una novel·la excepcional, capaç de desvetllar emocions diverses. I tot, des de la mirada i el silenci d’un animal que es guanya personatges entranyables que són clau per a la resolució del cas, i el lector, cabdal perquè una obra d’aquest calibre circuli.

Esperem que us agradi

Faristol. Crítica del llibre: La mona de l'assassí

Esperem que us agradi.

Cintia i Montse

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada