13 de juny 2021

RECOMANACIONS "LECTURES REFRESCANTS" CICLE SUPERIOR

 Col.lecció: David Walliams Ed: Montena







A mitjanit tots els nens de l'hospital dormen tranquils, excepte... els Amics de Mitjanit! És just llavors que comencen les seves aventures esbojarrades! Humor i aventures de la mà de l'autor número 1 a Anglaterra. Després de rebre un cop de pilota esgarrifós que el deixa inconscient, en Tom es desperta en una llitera de l'hospital Lord Funt, on un porter terrorífic i una infermera horripilant l'acompanyen a l'ala infantil. Sembla un malson, però el que en Tom no sap és que, ben aviat, viurà l'aventura més emocionant de la seva vida! 

 Col.lecció: Biblioteca Flanagan. Andreu Martín. Ed: Fanbooks








Una compañera de clase, del grupito de las Cuerpos Diez, desaparece. El padre de la chica le ofrece a Flanagan una cantidad considerable de dinero para que averigüe si su hija está bien. En esta aventura, Flanagan se enfrenta con la enérgica Blanca, es asediado por Vanesa y perseguido por un Charcheneguer dispuesto a convertirse en su mejor amigo. Asustado al descubrir cosas que tal vez hubiera preferido no saber nunca, lo único que le faltaba era que su propio padre le encargara otro caso.

El noi del Bus. Aina li. Ed: Fanbooks 







La Diana agafa cada tarda el bus per tornar a casa després de l’institut. Aquella tarda, s’asseu al costat d’un noi guapíssim, però ell ha de baixar a la parada següent i s’acomiaden sense dir-se els noms ni donar-se els telèfons. Però la casualitat farà que es tornin a trobar i surtin junts seguint un pacte: no es diran els noms durant un mes, ell serà el noi del bus i ella la noia del bus.

Col.lecció: Capurnia Tate. Jacqueline Kelly . Ed:Galera







Aquel verano de 1889, yo tenía once años y era la única chica de siete hermanos. ¿Os podéis imaginar una situación peor?Me llamo Calpurnia Virginia Tate...»

La porta dels tres panys 1,2,3. Sònia Fernández. Ed: Estrella polar







Després de rebre un misteriós missatge, en Niko recorre un nou camí per anar a l'institut i descobreix una casa que no havia vist mai abans. La resolució d'un enigma li permet entrar en el que resultarà ser un estrany lloc on neixen universos, hi ha un gat que apareix i desapareix, i és possible teleportar-se. La Porta dels Tres Panys, ara convertida en trilogia i totalment actualitzada, és la primera obra que explica la física quàntica "de manera divertida i comprensible" als lectors de totes les edats.

 Col.lecció: Els Deus del Nord. Jara Santamaría. Ed: B de Bloc







Tres cosins. Dos mons. Un secret. La llum i les tenebres s'enfronten de nou a la tercera part de la saga de «Els déus del nord». Un viatge on la màgia et conduirà a la veritat. Ha arribat la tardor, i l'Ada, el Teo i l'Emma han tornat a Irurita per celebrar els vuitanta anys de l'Amona. Junts visiten el mercat d'Elizondo, on un castanyer explica contes als nens. Un d'aquells contes, se sorprenen, parla d'un món que només pot ser Gaua, i d'una jove bruixa que es veu obligada a lliurar la seva filla al bosc per alliberar-la de les urpes d'un rei malvat, que els tres cosins identifiquen a l'uníson amb Gaueko. L'Ada no té dubtes: la jove bruixa de la qual parla la història del castanyer ha de ser la seva mare. És possible que sigui viva i que estigui amagada en algun lloc de Gaua? I si aconsegueix trobar-la? Per petita que sigui aquesta possibilitat, Ada necessita explorar-la. Cosa que significa creuar el portal i preguntar per ella a la deessa que tot ho sap...

Los secretos de Winterhouse 1,2. Ben Guterson. Ed: La Galera







Cuando Elizabeth vuelve al hotel Winterhouse para pasar las vacaciones, Freddy y ella investigan el misterio que rodea a Riley S. Granger, un huésped del hotel que dejó atrás artefactos de lo más extraños. Uno de ellos es el libro mágico que la malvada Gracella Winters intentó utilizar para conseguir poderes y destruir el linaje completo de los Falls. Mientras los dos amigos siguen una serie de pistas, sin querer llaman la atención de una nueva huéspeda muy sospechosa: Elana Vesper. Se acaba el tiempo, y Elizabeth y Freddy no tienen nada claro si Elana es una simple peón o una jugadora en la conspiración para revivir el espíritu de Gracella. Por si fuera poco, Elizabeth presiente que están despertando sus propios poderes, y teme que la lleven directamente a las manos de Gracella.

Esperem que us agradin molt.

Bones vacances

Cintia i Montse

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada