3 d’abr. 2020

Recomanacions lectures 3 d'abril


Divendres 3 d’abril

Bon dia. Ahir va ser el dia internacional del llibres infantil i juvenil, es celebra  perquè un 2 de abril del any 1805  va néixer l’escriptor danès  Hans Christian Andersen, famós per els seus contes per nens i nenes i entre els que destaquem l’aneguet lleig , el soldadet de plom...

Avui divendres, us farem recomanacions que ens han fet arribar companys vostres.

COMUNITAT PETITS

“D’aquí no passa ningú!

Isabel Minhós     Bernardo Carualho      Ed. Takatuka

Hi havia una vegada un general que volia ser l’heroi d’una història. Però per tal que algú es converteixi en heroi d’una història, cal que faci alguna cosa que mereixi aquest honor: afrontar els perills amb coratge, atrevir-se a actuar quan es creu que s’ha de fer... i altres tants exemples que podríem donar. Malgrat això, el general d’aquesta història pensava que el camí més directe per convertir-se en heroi era aparèixer en un llibre. Fins i tot sense fer res d’especial. El general tenia un exèrcit de guàrdies que l’obeïa al peu de la lletra. Complien totes les ordres, fossin les que fossin. Un dia el general va prendre una decisió... Ben absurda, és clar.
ACTIVITAT 
El podeu trobar a Google al portal INVITACIÓ A LA LECTURA i en Jaume Centelles, us farà un tastet màgnific.

“Un llibre”

Hervé Tullet      Ed. Cruïlla

Sota un llibre aparentment senzill s'hi amaga un conte ple de color que arrenca somriures a cada pàgina. Un llibre que sens dubte farà gaudir petits i grans del temps que passeu junts.

ACTIVITAT
en aquesta adreçar podreu trobar les imatges del llibre e intentar jugar amb ell.

COMUNITAT MITJANS
 
“Mortina”

Barbara Cantini      Ed: La Galera
És una col·lecció de set llibres

La Mortina és una nena, però és diferent de les altres: és una nena zombi. Viu a Vil·la Decadent amb la tia Agonia i el seu inseparable Musti, un gos que no se sap si és viu o mort. A la Mortina li agradaria tenir amics de la seva edat amb qui jugar i divertir-se, però la tia li ha prohibit deixar-se veure: la gent es podria espantar. Un dia es presenta una oportunitat única: la festa de Halloween! La Mortina ni tan sols s'ha de disfressar... Però què passarà quan els altres nens descobreixin que no porta cap màscara?

Llibre a tot color amb molt humor per passar-ho molt bé.
    
“Penny Berry”
És una col·lecció de sis llibres 

Lluís Prats      Ed: Cruïlla
 

Penny Berry tiene doce años, vive en Londres con su tía desde que sus padres murieron en un accidente, y está a punto de coger un tren que le llevará a conocer a su abuela Octavia. Lo que no sabe es que en la mansión de su abuela se esconden muchos secretos. Secretos que han pertenecido a su familia desde hace siglos. Y es que los Berry son una saga de magos que han cuidado y protegido los bosques de Escocia y sus criaturas desde tiempos inmemoriales.

Ahora esos bosques están en peligro. El poder del innombrable ha llegado hasta allí para matar a sus criaturas. Y lo primero es encontrar la pócima para recuperar dragones. Pero ¿qué puede hacer una niña de doce años para ayudarlos?

Quizá lo importante sea descubrir quién es de verdad Penny Berry.


COMUNITAT GRANS

“The Promised Neverland”

Kaiu Shirai, Posuka Demizu     Ed: Norma
Col·lecció Còmic Manga



La historia que nos narra transcurre la tarde antes del duodécimo cumpleaños de Norman, mientras este escribe su plan de fuga del orfanato Grace Field en la carta que luego entregará a Ray y Emma. Sentado junto a la joven e inocente Yvette y ante su inminente marcha del orfanato, Norman no puede evitar recordar algunos de los momentos más emotivos que ha vivido en la casa junto a sus hermanos, cuando todavía desconocían la fatídica “verdad”.


Yotsuba”
Col·lecció Còmic Manga
Kiyohiko Azuma

Quieres conocer a la chica más traviesa de Japón? Acompaña a Yotsuba a su nuevo barrio, y sigue sus vivencias mientras va de compras, caza cigarras, juega bajo la tormenta e intenta evitar el calentamiento de la Tierra. Diviértete con YOTSUBA.

Bé esperem que us agradin aquestes recomanacions, les podeu trobar per Internet  algunes de franc i altres s’han de pagar. Si més no ens podem fer una idea del seu argument .
Esperem que us agradin !!
Petons i una abraçada ben gran.
Celeste i Montse


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada