19 de juny 2020

COMIAT PER SISÈ



Divendres 19 de juny (i ja no estem en confinament)

Amb aquest petit escrit us voldria acomiadar i desitjar-vos el millor.

Han passat nou anys i heu deixat enrere la infantesa: Nou anys d’excursions, de racons, de tallers, d’esmorzars col·lectius, de bates, de rotllanes, de patis, de mestres, de monitors, de baralles i reconciliacions, d’amors i desamors...

Un curs on no hem tingut temps pràcticament de fer tot el que jo volia compartir amb vosaltres: les estones fent rotllana i llegint  aventures apassionants o viatjant  amb la ment mentre ens quedem embadalits amb algun àlbum il·lustrat ... tot per culpa d’aquesta  pandèmia, i ara ja no podem!.

Sou la promoció del 2020. Sou la promoció que recordarà sempre els efectes del confinament, de la reclusió familiar, de l'aprenentatge a distància, de les mesures d’higiene, de les mascaretes... No ho oblidareu mai. Ens hem de plantejar que de  tota aquesta experiència hem de buscar la part positiva, segurament us heu fet més forts i preparats per qualsevol nova situació. 

M’acomiado de vosaltres amb una petita cita de l'escriptora Susanna Tamaro del llibre “ Ves on et porti el cor”

I després, quan davant teu s’obriran tants camins i no sabràs quin d’ells triar, no n’agafis un perquè sí, sinó asseu-te i espera. Respira amb profunditat confiada amb la qual vas respirar el dia que vas venir a aquest món, sense que res et distragués; espera i espera encara.
Queda’t quiet /a, en silenci i escolta el teu cor. Quan et parli aleshores aixeca´ t i vés on ell et porti “.

Molta sort i bon viatge
Celeste i Montse

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada