2 de juny 2020

recomanacions dimarts 2 de juny


82è dia de confinament

Dimarts 2 de juny

Pensament del dia:
“L’èxit és la suma de petits esforços”

Per començar la setmana us proposem un joc molt divertit, però primer l’haureu de fer: Podeu agafar un cartró i dibuixa’l o be enganxar-li els dibuixos, poseu un palet i el feu girar, on senyali el palet el jugador haurà de imitar el so de l’animal i ballar per fer-ho més divertit.

COMUNITAT DE PETITS

“Els ninots de paper
Julia Donalson    Rebeca Cobb      Ed: Ediciones B

EL llibre comença amb una mare que esta ajudant a fer cinc ninots de paper a la seva filla. Aquest personatges de paper aviat seran els amics inseparables de la nena i junts viuran mil aventures.. Aconseguint tots junts superar els obstacles que es van trobant...
És una historia dolça i commovedora de com creem i ens guardem per sempre alguns records d’infantesa i els transmetem als nostres fills.

ACTIVITAT
Podeu fer ninots retallables com aquests:        
   

“Quien viene esta noche”
Ana Meilán    Silvina Eduardo    Ed: Entre Nubes y Cuentos
¿Quién viene esta noche? nos presenta a la familia de roedores más famosa del mundo: la Familia Pérez y además, nos descubre su gran secreto.

Todo el mundo sabe que cada vez que un niño coloca bajo su almohada un diente es el Ratoncito Pérez el que acude a esa casa, pero ¿es siempre el mismo? Hasta ahora todos hemos pensado eso.

El Ratoncito Pérez coge su saco lleno de monedas y va de una casa a otra cambiando cada pequeño diente por dinero. Va de un lado a otro lado con sus patitas, de aquí para allá, de allá para acá, incansable.
El podeu veure aquí:


COMUNITAT MITJANS

“Ruby Sabates Vermelles “Visita Londres”
Kate Knapp    Ed: Baula
A la Ruby i a la seva àvia els encanta viatjar i aquesta vegada han anat a Londres, allà on els autobusos i les bústies són vermelles i fan conjunt amb les sabates de la Ruby. A Londres hi ha moltíssims llocs increïbles per visitar i la Ruby passa uns dies molt feliços explorant cada racó. Serà una experiència inoblidable.

Gats detectius : “El cas de les salsitxes desaparegudes”
  Alessandro Gatti/Davide Morisonotto     Ed: La Galera
Els millors carnissers es reuneixen a París per celebrar un dels concursos gastronòmics més importants del país. Però, poc abans del començament de la competició, desapareixen unes salsitxes que estaven entre els principals candidats a guanyar. Els gats detectius comencen la investigació, i aviat que el problema no és que trobin poques pistes: és que hi troben massa, i cadascuna apunta en una direcció diferent.

COMUNITAT GRANS

“Palabra de Ratón”
James Patterson  Chris Grabeinstein    Ed: Duomo Ediciones
Isaías es un ratón. Un ratón azul que puede hablar, reír, leer, sentir… como tú y como yo. Jamás ha salido del laboratorio donde ha sido criado junto a sus 96 hermanos. En un intento de fuga fallido, Isaías es el único de su familia que logra escapar. Fuera le esperan nuevos peligros: camiones, gatos, pájaros, ratoneras, humanos... Su mayor fuerza será descubrir que no está solo: una nueva ratonada y una niña muy especial están dispuestos a ayudarle a liberar a su familia.

“La nena de l’arbre”
Rubèn Montañá   Merçè López     Ed: La Galera
Dalt d'un arbre viu una nena. A l'Ona li sembla estrany, que una nena visqui dalt del plàtan que hi ha davant l'escola. I que ningú no se n'adoni ni la trobi a faltar. Potser és aquest misteri el que l'empeny cada cop més a saber més coses de l'Aurèlia, la nena de dalt de l'arbre que no vol saber res del món de sota.

Fins aquí les recomanacions d'avui.
Esperem que us agradin
Celeste i Montse




 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada