19 de març 2020

Dijous 19 de març

Bon dia,  com ho porteu?  Ja són 7 dies d’estar a casa, segur que heu recuperat lectures  que feia temps que no llegíeu o jocs que no jugàveu, la qüestió és poder passar alguna estona entretingut i sobre tot ser feliç!! Molts petons.
Avui també us deixo recomanacions:

COMUNITAT  PETITS


“A Max, desprès d’una entremaliadura, el castiguen anar a dormir  sense sopar. És llavors  quan la seva habitació es converteix en un gran bosc, un oceà... i arriba al lloc on viuen els monstres...”
És un llibre molt conegut de la literatura infantil. Un llibre que ens fa reflexionar sobre els límits de la imaginació .


 

 
“El señor Mil-Púas quiere ser uno más dentro del bosque y jugar con el resto de animales... però sus púas hacen la relación mposible. Los otros animales lo rechazan y poco a poco le van dejando solo...”
Es un libro para reflexionar ¿por qué lo diferente nos asusta?..


COMUNITAT MITJANS


“Sempre ens havien dit que hi havia set cabretes dins d’una casa que s’amagaven del llop...”
En aquesta col·lecció trobareu personatges i relats clàssics capgirats com un mitjó i molt d’humor que faran volar i desenvolupar la imaginació.

  

“Quan a la Xina s’ordena exterminar tots els pardals perquè es mengen gran part de les collites, la Ming-lin decideix salvar tants pardals com pugui...”
Un conte mediambiental sobre la importància de cada espècie en el cicle de la vida, basat en un fet real.


COMUNITAT GRANS

 
“Son veinte cuentos, con tres finales diferentes: El Tamborilero mágico, Pinocho el astuto, El perro que no sabía ladrar...” 
Es un libro imaginativo, entretenido y útil para enriquecer la cretividad de quien lo lea.


“Ens explica la història d’en Tim, un nen que troba un Manual de màgia entre ells llibres dels seu avi. Fascinat per aquest llibre li pregunta d’on l’ha tret...”
És una cançó infantil. Dàmaris  Gelabert és la cantant, formi part d’un projecte solidari “La festa de la pau”. La lletra de la cançó no us deixarà indiferents

Esperem que us agradin!!.
Celeste i Montse

1 comentari:

  1. hola sóc l'Estela de 3rA:

    Me llegit el llibre de les cabretes i els set llops.

    M'ha agradat les cabretes .

    No m'ha agradat el llop.

    Mha recordat a quan el meu pare semva a treure el gos.

    salut!

    adeu.

    ResponElimina