20 de març 2020

Divendres 20 de març

Hola, que tal?

Demà és el dia internacional de la POESIA, i hem pensat que seria bona idea publicar avui llibres de poemes.  Per aquesta raó  també creiem que  d’aquesta manera el dia  pot resultar més entretingut, divertit i diferent. 
Vosaltres podeu  escriure algun poema per publicar al bloc, (ho podeu fer vosaltres mateixos, demanant  ajuda  als pares). A nosaltres ens  faria molt contentes.

A més a més aquesta nit ens abraçarà  l’estació més bonica “la primavera” i per aquest motiu ho podem celebrar dedicant-li diferents poemes.

COMUNITATS PETITS
 

La princesa Marina ha perdut el seu somriure i per curar-se li haurà de fer tres petons a la lluna.
Un conte explicat en vers!!







Martí i Pol per a nins. Recull de poemes per els més petits. “El poble, Les quatre estacions...

COMUNITAT MITJANS
 
 

És un llibre per engrescar als més menuts amb la lectura de poemes divertint-se a la vegada. Hauran d’endevinar les paraules que falten a cada poema ajudats dels dibuixos. Els poemes estan dividits en quatre apartats: coses de vestir, coses de menjar, coses de jugar i coses de casa. Al final del llibre estan les solucions.


Els poemes d'aquest recull són plens d'imatges, i les imatges són plenes d'imaginació com si la poeta no hagués oblidat mai del tot aquella nena que era.

 COMUNITAT GRANS


Llibre de poemes infantils escrits per Joana Raspall.
La Joana deia que el que no es coneix no es pot estimar; si no coneixem la poesia des de petits, com volem que de grans ens agradi? Els seus poemes són plens de vida i de sentiments!



El gran poeta Antonio Machado (1875-1939) dedicó muchos de sus versos a los días azules de su infancia andaluza y al sol de los campos de Castilla, tan enamorado como estaba de la naturaleza. Lucho siempre por  el progreso, a través de la educación, la tolerancia y el respeto.

Bé, desitgem que us agradin i que us convertiu en grans poetes!!
Bon cap de setmana i fins dilluns, petons
Celeste i Montse

4 comentaris:

  1. Hola bona tarda! perdoneu-me, però m'he equivocat, la primavera ens ha abraçat aquesta matinada passada.
    Montse

    ResponElimina
  2. Hola sóc l'Estela de 3rA:
    Us recomanem aquest blog: pinteres.es mireu poesia infantil
    La primavera espera a que vingui una pera.
    El tulipa es menja un pà.
    Darrera de la pera està la primavera.
    By Estela Frías
    <3

    ResponElimina
  3. Mireu-vos aquest link:
    http://xtec.gencat.cat/web/.content/alfresco/d/d/workspace/SpacesStore/0023/ffad6b27-fb4d-492e-bdcc-dda705b2e508/dossier_poejocs.pdf

    ResponElimina