29 d’abr. 2020

recomanacions dimecres 29 d'abril


48è dia de confinament 

Dimecres 29 d’abril

Pensament del dia:
“Cal prestar atenció als detalls de la vida”

Bona tarda, us deixo unes recomanacions per anar engrandint la llista i pugueu escollir la lectura que més us agradi.

COMUNITAT PETITS

“Dos esquirols i una pinya”
Rachel Bright      Ed: Baula
 
En Cyril i en Bruce són dos esquirols avariciosos que han clavat els ulls en un mateix premi especial : els últims pinyons de la temporada. La cursa per abastar la darrera pinya ha començat!. I van a totes!.
Un conte per trencar-se de riure amb l'esbojarrada rivalitat de dos amics que han d'aprendre a compartir.

ACTIVITAT
Podeu dibuixar el Pi d’en Xandri amb les pinyes per terra i els esquirols del bocs. Us deixo la mostra del Pi.
 

“T’estimo (Quasi sempre)”
Anna Llenas     Ed: Estrella Polar
 
En Lolo i la Rita són molt diferents. De fet són força diferents entre si. A ell li agrada la muntanya i a ella el mar. Ella vola pel cel i ell camina per terra...

ACTIVITAT

Podeu fer una manualitat a partir del conte amb diferents materials i diferents tècniques.
COMUNITAT MITJANS

“Juguem?”
Ilan Brenman     Rocio Bonilla     Ed: Animallibres
Pere es passaria tot el dia jugant; això sí, amb la tauleta tàctil, el mòbil o la consola. Encara que els seus amics i la seua família el conviden a gaudir d’altres jocs, ell sempre prefereix seguir amb la pantalla. Aconseguiran que descobreixi  tot el que s’està perdent?

ACTIVITAT

Fer una llista amb totes les coses que ens agrada o ens agradaria fer , de més a menys i intentar fer-les  sempre el millor possible.  

“Bru Artiac. Operació Sobrasada”
Enric Gomà      Artur Laperla      Ed: Crüilla
Hola, com anem? Sóc el Grumoll, un gos molt gos. S'acosta l'estiu i el Bru, el meu amo de dotze anys, la Màrcia i els pares han de decidir els plans per a les vacances. No sé com m'ho munto, però aconsegueixo arrossegar-los a Mallorca per buscar la Wendi, la gossa dels meus somnis. Quina aventura que ens espera! Entre ensaïmades, cocarrois i muntanyes de sobrassada, estic a punt de passar el millor estiu de la meva vida. Be, però no tot sortirà com jo esperava...

COMUNITAT GRANS

“Peter Pan”
JM. Barrie      Ed: Alfaguara
Peter invita a la niña Wendy Darling al País de Nunca Jamás para que sea la madre de su pandilla de ´los niños perdidos". Sus hermanos John y Michael también la acompañan en su mágica aventura.. A lo largo de la historia se presentan diversas y numerosas aventuras…

“Max Einstein”
James Patterson     Chris Grabenstein     Ed: Duomo
 
Max Einstein es una joven genio muy curiosa, inventiva, irreverente y con mucha imaginación, a la que le encanta resolver problemas de maneras poco comunes, como el propio Einstein. Piratea  los ordenadores de la Universidad de Nueva York para poder asistir a clase, construye inventos para ayudar a la gente que vive en la calle… Una misteriosa organización decide contratarla para que resuelva científicamente algunos de los peores problemas del mundo. Pero al parecer, alguien más está interesado en la joven científica: una siniestra corporación no está dispuesta a dejar que el talento de Max se interponga en su camino. 

Molt bé doncs per avui , crec que ja hi ha prou , Us desitgem molt bones estones de lectura i recordeu que podeu enviar les vostres recomanacions.
Us tornem a posar les adreces :
també ho podeu fer per clickedu
Molts petons
Celeste i Montse

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada