28 de maig 2020

recomanacions dijous 28 de maig


77è dia de confinament

Dijous 28 de maig

Pensament del dia:
“Sempre és bo apreciar el que es fa”

Bon dia, Avui ens preguntem que podem treure d’aquest dies de confinament. Dons jo em pregunto, quant amor ens ha portat  aquest beneït virus i quant amor se n’ha endut aquest maleït virus?

COMUNITAT PETITS

“La Balena”
Benji Davies      Ed: Andana
En Noè i el seu pare viuen en una casa a la vora del mar. El pare és pescador i per això Noè, durant el dia, només té la companyia dels seus sis gats. Un matí, desprès duna tempesta, en Noè troba una petita balena encallada a la platja, i decideix emportar-se-la a casa per tenir cura d'ella. En Noè vol mantenir-ho en secret, però no sap quan de temps podrá amagar al seu pare la seva nova mascota.

El podeu veure aquí:
  
“Calma”
  Carol Thompson      Ed: Tramuntana

La Dora està MOLT ENFADADA i en Joan està MOLT TRIST! En Joan està MOLT ENFADAT i la Dora està MOLT TRISTA! Fins i tot els millors amics es poden barallar alguna vegada. Descobreix com aquests dos alegres personatges es tornen a fer amics. A vegades l’únic que cal fer és mantenir la calma!

El podeu veure aquí:

COMUNITAT MITJANS

“Los hilos invisibles”
Montse Torrents     Matilde Portalés   Ed: Tramuntana
Un álbum que a través de una ligera rima poética que caracteriza todo el texto, nos hace reflexionar sobre la sexperiencias tan especiales que vivimos con todas las personas que forman parte de nuestra vida: a empezar por nuestra madre, pasando por nuestro padre, los hermanos, los abuelos, los amigos, los que amamos, hasta llegar a nuestr@s hij@s.

El podeu veure aquí:

“La botiga de Mascotes extraordinàries”
Rubèn Montañà   Marta Montañà     Ed: Barcanova
A qui no li agradaria tenir una mascota? Pots triar i remenar; n'hi ha per a tots els gustos: de peludes, de pelades, amb plomes, amb escates, amb bec, amb morro, rosegadores, ovípares, omnívores, carnívores, herbívores i ovolactovegetarianes. Però, si decideixes anar a buscar el teu animal de companyia a la botiga de mascotes extraordinàries, pot ser que, la nova adquisició et faci ballar el cap d'allò més i, fins i tot, que t'obligui a emprendre un viatge ple d'aventures com mai no havies imaginat.

COMUNITAT GRANS

“Tots els detectius es diuen Flanagan”
Andreu Martín     Jaume Ribera     Ed: Fanbooks
No es pot ser detectiu i tenir una vida tranquil·la. Si no, que l’hi preguntin al Flanagan. L’ abusananos de l’ institut el vol obligar a aconseguir fotos interessants d’una noia molt atractiva. Una companya intenta robar per poder-lo contractar... Ben aviat, el Flanagan es trobarà buscant un nadó desaparegut i enfrontant-se a una xarxa de delinqüents per un camí que va des dels pitjors barris a les zones més luxoses de Barcelona. Tot un seguit de conflictes que li faran perdre la tranquil·litat, però no el sentit de l’ humor.

“Som Tempesta”
Michela Murgia       Ed: Fanbooks
Les històries sempre ens parlen d’herois solitaris, però la vida quotidiana està feta de victòries acomplides
per persones ordinàries que han sabut posar-se d’acord i aplegar-se per aconseguir grans objectius comuns. Així va néixer la Viquipèdia, i així va ser descobert el codi secret dels nazis, i així també es va poder celebrar el referèndum de l’1 d’octubre de 2017 a Catalunya.
Michela Murgia ha escollit setze aventures col·lectives, algunes de molt famoses, altres desconegudes, i ens les narra com a empreses corals. Perquè l’heroisme és el camí de pocs, mentre que la col·laboració creativa és un superpoder que ens pertany a tots. Perquè milions de gotes d’aigua creen una tempesta.

Desitgem que estigueu molt bé i que gaudiu de totes les estones!
Celeste i Montse


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada