13 de juny 2021

RECOMANACIONS "LECTURES REFRESCANTS" CICLE INFANTIL

 COL.ECCIÓ CONTES AMB SENTIMENTS

L'ós sempre està enfadat i té ganes d'espantar tothom. Però els seus amics li fan entendre que no pot anar així per la vida. Relat sobre les enrabiades i el mal humor, amb activitats per [...]

En Jeroni s'enfada quan li neix un germà petit i demana a un mag que el transformi. Però finalment s'adona que els seus pares també l'estimen a ell, encara que hagin de dedicar més estona al [...]


EL CLUB DELS VALENTS

EN GRESOL I LA SEVA ESTRELLA

LA HISTÒRIA D'EN DRACULÍ

TOT ÉS CULPA TEVA


Es un conte on un ratolí vol dir les seves paraules dolces i no troba el moment fins que al final del dia no es pot aguantar més i…. li surten de dins com una explosió!! Amb aquest conte podem treballar l’expressió dels sentiments.


Aquesta vegada els protagonistes d’aquest conte són un nen, Martín, i la seva mare. Martín se sent preocupat perquè pensa que no agradarà als altres i que, a sobre, es riuran d’ell. Martín explica les seves preocupacions a la seva mare, i ella, el tranquil·litza i li diu i li repeteix, sempre amb amor, que el que realment importa és el que tenim en el nostre cor.


En Leo estima l’avi. I l’avi estima en Leo. I això no canviarà mai. Un llibre preciós i reconfortant que ens mostra com les persones que estimem són sempre a prop, perquè tant se val on siguin. En Leo i el seu avi s’estimen moltíssim i fan moltes coses plegats, fins i tot van a una illa fantàstica on, finalment, l’avi decideix quedar-se. En Leo torna a casa, sense l’avi. Segur?



.Petons per a cada moment. Antoine Guillopé.Macmillan

Petons per a cada moment de la nostra vida: per la primera dent, al gronxador del parc, a sota de les gotes de pluja o en una nit fosca... però entre aquestes pàgines descobrirem el petó més tendre.

Llibre il•lustrat per llegir en companyia o començar a llegir sol. Tracta l’afectivitat, la tendresa i la relació pares-fills.

Altres titols:

.El ratolí que no tenia por. Petr Horácêk. Ed.Juventut

.Petit XEF. Patricia Geis. Ed.Combel

.La Gallina pirata. Brian Yanish. Ed.Picarona

.El viaje de los vecinos. Hélène Lasserre. Ed.Birabiro


Esperem que us agradin molt.

Bones vacances

Cintia i Montse

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada