13 de juny 2021

RECOMANACIONS "LECTURES REFRESCANTS" CICLE INICIAL

Aquest gos és tot un jardiner. Lolita bosch. Ed: Animallibres









Aquest gos té unes habilitats molt especials! Cada nit, sense que els amos se n'assabenten, es dedica a treballar l'hort: arranca les males herbes, té cura de les tomaqueres..., però quan arriba el dia, està molt cansat. Com s'ho farà?  

El partit de l'Alicia. Arnau Almeras. Estrella polar







Avui, l'Alícia ha sortit a córrer amb el seu pare, remugant. Tan bon punt arriben al parc, uns amics els proposen jugar un partit de futbol. L'Alícia d'entrada s'hi nega, perqué seria l'única nena entre els jugadors! Peró el seu pare sí que s'hi avé. Veient com semblen divertir-se, l'Alícia no s'hi pot resistir... I no se'n penedirá!

¡Ponte mis gafas! Aurora Soto. Ed: Aidemar (libro solidario)








 Lucía es una niña que comienza a tener problemas de visión y tiene que ponerse gafas. Ella está muy preocupada y no quiere llevarlas porque puede ser objeto de burlas en clase y tiene miedo a perder a sus amigos. Al ponerse las gafas, Lucía ve como algunos de sus compañeros se burlan de ella. Otros compañeros, sin embargo, se dan cuenta de la crueldad de estas acciones y deciden apoyar a Lucía. Una historia que nos enseña a no guardar silencio y a no apoyar ningún acto de humillación ni desprecio hacia ninguna persona. Ponte mis gafas es un cuento contra el acoso escolarCuento Solidario. 

.Motxilles. Marta Puig. Ed: Boabab









Cada matí, la Lis guarda a la motxilla les coses que li agraden més. Hi porta les bitlles i el patinet perquè hi juguin la Sofi, el Rudy i la Cata. Però la Lis comença a adonar-se que els seus amics no la tracten amb el mateix afecte: no la deixen jugar als secrets i fins i tot li roben l’esmorzar!

Dia rere dia, la Lis veurà com aquesta motxilla amb què carrega es va fent més i més grossa. I és que hi ha sentiments que pesen molt, com la tristesa, la vergonya o la por d’explicar el que li passa...
Trobarà la manera de buidar tot aquest pes?

.El gran viaje de las families extraordinarias. Susana Isern. Ed: Duomo









UN CRUCERO, UN MISTERIOSO ROBO Y DIECISIETE FAMILIAS. La inspectora Cruz y su hija Alba han embarcado en el Goelán dispuestas a disfrutar de unas merecidas vacaciones. Sin embargo, la primera noche a bordo, un extraño suceso agita a todo el barco...

Col·lecció El Tresor del Pirata.Ed: Salvatella

Col.lecció  El Micalet Galàctic Ed: Bromera
Col.lecció Ala delta Ed: Baula
Col.lecció Vaixell de vapor Ed: Cruïlla

Esperem que us agradin.
Bones vacances
Cintia i Montse


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada