17 de març 2020

Dimarts 17 de març
Bon dia!! Avui us he preparat unes quantes lectures més, espero que us agradin i podeu deixar comentaris.. 
Aquest llibres que us recomano no son novetats d’aquesta manera  us els podeu baixar amb el format de Ebook o per diferents pàgines gratuïtes que trobareu a Internet.

COMUNITAT PETITS 



“Una tortuga vols saber quin gust té la lluna, així que puja a una muntanya per agafar-ne un bocí, però no hi arriba...”
Un llibre rodó i saborós com la lluna plena. Els animals de la selva ens mostren com les coses compartides fan millor gust. 

 
“Enmig d’un bosc, en una bonica cabanya hi viuen un Gat, un Esquirol i un Ànec. Cada dia fan sopa de carbassa per sopar: el Gat trosseja la carbassa, l’Esquirol remou la sopa i l’Ànec li posa la sal...”
En aquest conte tracta amb delicadesa el tema de la convivència i l’amistat.




COMUNITAT MITJANS
 
“ Una ola deposita una vieja cámara submarina en los pies de un niño que curiosea en la playa. Las fotografias que revela son asombrosas...”
Tracta d’una història dins de un altre història, d’un món dintre d’un altre món.


“En Yakari és un nen de la tribu dels indis sioux, és intrèpid, curiós, espavilat, somiador i molt actiu, la seva vida és una aventura continu...”
Aquest còmic és una bona opció perquè est carregat d’humor, i tracta de la importància de l’amistat entre els nens de l tribu. És una sèrie de còmics que podeu anar seguint .
COMUNITAT GRANS

“L’illa del tresor és una novel·la d’aventures. Narra les aventures de Jim en la seva expedició per la recerca d’un tresor en un vaixell la Hispaniola governat per pirates...”
Formidable novel·la d’aventures que ha fascinat lectors de totes les edats des de la seva publicació 1883.

“Les bruixes de debò es vesteixen amb roba corrent i l’assemblem molt a les dones corrents. És per això que son difícils d’enxampar.. les bruixes són molt més a prop del que creus.”
Excel·lent novel·la infantil plena d’humor e imaginació. Els dibuixos estan  fets per Quentin Blake que complementen la narració.
Bé espero que us agradi i pugueu pesar-ho bé amb aquestes lectures.
Fins demà, ptons
Celeste i Montse

1 comentari:

  1. Hola a tothom!! Avui internet no m'ha funcionat bé i les publicacions s'han penjat malament. Espero q demà vagi millor.

    ResponElimina